Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΛΙΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από ένα βαρύ χειμώνα με πολλές χιονοπτώσεις και βροχές η BIKE NATURE επανέρχεται με δύο εκδρομές μέσα στον Ιούνιο για να ¨ξεσκονίσει¨  τα ξεχασμένα σας ποδήλατα!
Με την υψηλή παροχή υπηρεσιών και την επιμονή στην σωστή και ασφαλή ποδηλασία ( κατάλληλος  εξοπλισμός, συνοδός υπεύθυνος για την διατήρηση σωστού ποδηλατικού ρυθμού, επιλογή όμορφων διαδρομών, αυτοκίνητο υποστήριξης, εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε τεχνικές της ορεινής αλλά και της ποδηλασίας δρόμου) η BIKE NATURE σας υπόσχεται δύο όμορφα Σαββατοκύριακα γεμάτα ποδήλατο μακριά από την φασαρία της πόλης.
Το Σαββατοκύριακο 9-10/6 θα ταξιδέψουμε μέχρι την περιοχή των Αγράφων ενώ στις 30/6-1/7 θα μεταφερθούμε στον Παρνασσό! Πληροφορίες για τις δύο εξορμήσεις θα βρείτε στα συννημένα αρχεία.
Σας περιμένουμε όλους για δύο αξέχαστες ποδηλατικές εμπειρίες! Προλάβετε! Οι θέσεις είναι περιορισμένες....
Με εκτίμηση
Για την BIKE NATURE
Ηλίας - Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.