Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Αυτό και αν δεν είναι ξεφτίλα!!!!

Aλλη μια ανακοίνωση που λάβαμε από το γραφείο τύπου του δήμου Σοφάδων για τις εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με τον χορευτικό όμιλο του χωριού μας
Και συγκεκριμένα για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού
Από ότι φαίνεται η έδρα του συλλόγου έχει μεταφερθεί στο δημαρχείο και η γραμματέας του είναι κάποια υπάλληλος του δήμου
Αυτό και αν δεν είναι ξεφτίλα !!!!!!!Εύη Φλώρου <eflorou@sofades.gr>
28 Ιουν (Πριν από 5 ημέρες)
Απάντηση
προς syllogossmokov.Εμέναsmokovokarpouzi

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΜΟΚΟΒΟ 2013
14, 15,16,17,18 19 και 20  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ο Χορευτικός- Μορφωτικός Όμιλος Σμοκόβου στα πλαίσια των ετήσιων εκδηλώσεων διοργανώνει και φέτος επταήμερο εκδηλώσεων «πολιτιστικό καλοκαίρι Σμόκοβο 2013», που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και περιλαμβάνει πολιτιστικά δρώμενα, παράσταση καραγκιόζη,  παράδοση και παραδοσιακοί χοροί, ήθη και έθιμα καθώς και πολλές αθλητικές δραστηριότητες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Τετάρτη 14 Αυγούστου: Δημιουργική εκδήλωση «ελάτε να ζωγραφίσουμε».
Πέμπτη 15 Αυγούστου: Βραδιά Νεολαίας
Παρασκευή 16 Αυγούστου: Τελετή έναρξης (ώρα 20.30 μμ)  και στη συνέχεια παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά Σμοκόβου και Σμοκοβιτών Αθήνας, αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο, θεατρικά δρώμενα.
Σάββατο 17 Αυγούστου: Πεζοπορία 7 χλμ ο γύρος του Προφήτη Ηλία (ώρα 7.00 πμ), τουρνουά δηλωτής (ώρα 17.00 μμ) , αγώνας δρόμου (ώρα 19.00 μμ),  λαϊκοδημοτική βραδιά (ώρα 20.30 μμ). 
Κυριακή 18 Αυγούστου: Rally show Λίμνης Σμοκόβου (ώρα 11.00 πμ), ποδηλατικός αγώνας Λίμνης Σμοκόβου (ώρα 19.00 μμ), παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά Σμοκόβου και ΚΑΠΗ Λουτροπηγής (ώρα 20.30 μμ), θεατρικά δρώμενα.
Δευτέρα 19 Αυγούστου: Θεατρική παράσταση (ώρα 20.30)
Τρίτη 20 Αυγούστου: Τελετή λήξης των εκδηλώσεων, παράσταση Καραγκιόζη (ώρα 20.30)

Την ευθύνη και των φετινών εκδηλώσεων έχει η οργανωτική επιτροπή που αποτελείται από τον Χορευτικό- Μορφωτικό Όμιλο Σμοκόβου, την ΤΚ Λουτροπηγής, την επιχείρηση Λουτρά Σμοκόβου ΑΕ ΟΤΑ, την Αθλητική Ένωση Μενελαϊδος, το ΚΑΠΗ Λουτροπηγής, τον Σύλλογο Σμοκοβιτών Καρδίτσας και τον  Σύλλογο Απανταχού Σμοκοβιτών. Οι εκδηλώσεις έχουν τη συμπαράσταση των φορέων του χωριού και όλων των Σμοκοβιτών, της Π.Ε. Καρδίτσας, καθώς και την καθολική υποστήριξη του ΔΟΠΑΠΣ  και του Δήμου Σοφάδων.
Η οργανωτική επιτροπή περιμένει την παρουσία και την συμπαράσταση όλων των Σμοκοβιτών.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ               ΣΤΕΦΟΥ ΕΛΕΝΗΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.