Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

"Συμμετοχή του Δήμου Σοφάδων στην 46η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας"


Ο Δήμος Σοφάδων συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά με περίπτερο στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 12 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 20 Μαΐου 2012.ekthesi lamias2 2012
Η συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση αυτή, αποσκοπεί στην προβολή και στην ανάδειξη των φυσικών, ιστορικών και πολιτισμικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και στην προσέλκυση επισκεπτών.


Το περίπτερο του Δήμου (Β΄ Εκθεσιακός χώρος, Περίπτερο 50) επισκέφτηκε πλήθος κόσμου και έδειξε ενδιαφέρον να γνωρίσει το Δήμο Σοφάδων, την ιστορία του, τον πολιτισμό του και το πλούσιο φυσικό του περιβάλλον.
Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν έντυπο πληροφοριακό υλικό αλλά και να ενημερωθούν για τις τουριστικές υποδομές της περιοχής και για τα πλεονεκτικά χαρακτηριστικά της.
Στα εγκαίνια της έκθεσης παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Τσέλιος Φώτιος και Ραγιάς Παύλος και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΣ Κομπογιάννης Ευάγγελος.
Ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι «εδώ και λίγο καιρό επεξεργαζόμαστε τρόπους με τους οποίους μπορεί ο Δήμος να στηρίξει και προωθήσει θέματα που αφορούν την τόνωση της επισκεψιμότητας στην περιοχή αλλά και στις τουριστικές μας επιχειρήσεις.
ekthesi lamias1 2012Ταυτόχρονα όμως και σε συνεργασία με ντόπιες επιχειρήσεις που παράγουν τοπικά προϊόντα επεξεργαζόμαστε τρόπους με τους οποίους ο Δήμος μπορεί να συμβάλλει στην εξωστρέφεια αυτών των προϊόντων.
Μέσα λοιπόν στα πλαίσια αυτά κάναμε μια μικρή αρχή με την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Θέλουμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση αφού δεν έχουμε ανάλογη εμπειρία. Να δούμε τα λάθη μας, τις παραλείψεις μας. Να συγκεντρώσουμε όλα όσα πρέπει να διορθώσουμε και να προσθέσουμε ώστε μελλοντικά να βγούμε πιο δυναμικά σε εκθέσεις.
Πάντως, η πρώτη δοκιμή φαίνεται ότι έχει θετικό αποτέλεσμα σε σχέση με τις επιδιώξεις και τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.