Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ο Βασίλης Παπαζάχος στην Λαμία.

Έναν άνθρωπο – επιστήμονα –συγγραφέα που έχει συμβάλει τα μέγιστα στον αντισεισμικό σχεδιασμό πολλών μεγάλων τεχνικών έργων , στην διαμόρφωση της αντισεισμικής πολιτικής της χώρας μας και στην ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών πάνω σε θέματα αντισεισμικής προστασίας, θα φιλοξενήσει την Τετάρτη 6 Μαρτίου σε κοινή εκδήλωση Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών του Νομού Φθιώτιδας και το ΤΕΕ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Πλ.Ελευθερίας (18:30). Θέμα της εκδήλωσης «Η αντισεισμική προστασία»θέμα που θα αναπτύξει ο ΒασίληςΠαπαζάχος.

Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια δραστηριότητας , ετοιμάζει και μια σειρά άλλων εκδηλώσεων. Μάλιστα για την συγκεκριμένη εκδήλωση οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Β.Παπαζάχος θα βρεθεί απ το πρωί της Τετάρτης στην πόλη της Λαμίας και θα επισκεφθεί και σχολεία .Ο Β.Παπαζάχος γεννήθηκε το 1930 στο Σμόκοβο Καρδίτσας όπου και τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο και στην συνέχεια αποφοίτησε απ το 9ο Νυχτερινό Γυμνάσιο Αθηνών. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών απ όπου πήρε και το διδακτορικό του. Μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ.

Δίδαξε επί σειρά δεκαετιών 14 μαθήματα Γεωφυσικής και έχει γράψει 9 βιβλία Πανεπιστημιακού Επιπέδου και καθοδήγησε την εκπόνηση 16 διδακτορικών διατριβών. Έχει συγκροτήσει 3 ερευνητικές ομάδες με σημαντικό αριθμό νέων επιστημών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.