Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύλλογος Σμοκοβιτών Καρδίτσας


             Με τα μέλη του και παρουσία φίλων έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Σύλλογος Σμοκοβιτών Καρδίτσας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013.
 Μέσα σε ένα θερμό και φιλικό κλίμα ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαλομάνδρας Θωμάς, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους του παρευρισκομένους, έκοψε την πίτα, ευχόμενος υγεία και πρόοδο για το 2013.
Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο κ. Θοδωρής Λέρτας και η κα Καραγεώργου Μαρία, οι οποίοι παρέλαβαν και το σχετικό δώρο από τον Πρόεδρο του Συλλόγου.
Μεταξύ των παρευρισκομένων, με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους το 2013 να είναι μία δημιουργική χρονιά που θα προσφέρει σε όλους απλόχερα υγεία και ευτυχία, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρπούζας, ο Πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Σμοκόβου Γιάννης Καραντάνας και ο Πρόεδρος της ΑΕ Μενελαΐδας Γιώργος Κέντρος.
Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή η νέα χρονιά να είναι γεμάτη ευτυχία, υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.