Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Εκδρομή του συλλόγου Σμοκοβιτών Καρδίτσας στα Καλάβρυτα






Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου 2012, η διήμερη ψυχαγωγική-προσκυνηματική  εκδρομή στα Καλάβρυτα που οργάνωσε  ο Σύλλογος Σμοκοβιτών Καρδίτσας.
Τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Σάββατο, το Σπήλαιο των Λιμνών, να γευματίσουν στο πανέμορφο Πλανητέρο και να διανυκτερεύσουν  Ξενοδοχείο Mont Helmos  στην Κλειτορία.
Την Κυριακή βρέθηκαν στον τόπο μαρτυρίου στα Καλάβρυτα, προσκύνησαν στην Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας και περνώντας με τον οδοντωτό μέσα από το εκπληκτικής ομορφιάς  φαράγγι του Βουραϊκου πήραν τον δρόμο της επιστροφής.
Ο Πρόεδρος Θωμάς Βαλομάνδρας  και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Σμοκοβιτών Καρδίτσας  ευχαριστούν όλους τους εκδρομείς, για την συμμετοχή τους και αισθάνονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επιτυχία της εκδρομής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.