Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΛΙΜΝΗΣ ΣΜΟΚΟΒΟΥ Rally Spint


Η ΑΛΑΜΑΠ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα στο τελείωμα της ειδικής διαδρομής Μακρυράχη, σε μια χαραγμένη διαδρομή γύρω στα 5 χιλιόμετρα, δίπλα στην Λίμνη Σμοκόβου.

Η διαδρομή πάνω από όλα παρείχε ασφάλεια οδηγική ικανοποίηση στους οδηγούς και πολύ θέαμα στους πολλούς φίλους του αυτοκινήτου που βρέθηκαν το μεσημέρι της κυριακής στο rally  show  της ΑΛΑΜΑΠ. Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι η εκδήλωση περιελάμβανε και συζήτηση και συγκέντρωση αγωνιζομένων για θέματα του θεσμού auto cross 2012, που ξεκινάει 22 Απριλίου στο Θέρμο Τρυχωνίδας, στην οποία λάβανε μέρους και υπέγραψαν 37 οδηγοί.

Η ΑΛΑΜΑΠ ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν τους προέδρους των Δ.Δ. Λουτροπηγής και Κτιμένης, καθώς και τον Δήμο Σοφάδων, για την πολύτιμη βοήθεια τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους.  
Ραντεβού στο τριήμερο του αγίου πνεύματος 3 Ιουνίου, στο auto cross, που θα γίνει  στην χωμάτινη πίστα της Ανάβρας .
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΜΑΠ 
ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.