Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα Θάνου Σκάρλου

Φίλες και φίλοι
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στις συνδημότισσες και τους συνδημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Ιδιαίτερα, οφείλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για τον αξιοπρεπή αγώνα τους, όλους τους δημότες που με αυταπάρνηση στάθηκαν δίπλα μας δίνοντας ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του, τους συνεργάτες μου καθώς και τα συγγενικά μου πρόσωπα για την συμπαράσταση και την κατανόηση σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Ευχαριστούμε επίσης κι όλους εκείνους που
η επιλογή τους ήταν διαφορετική. Όλοι μαζί,
ενωμένοι, χωρίς καμία διάκριση θα συνεργαστούμε για το καλό του Δήμου μας.
Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά, με θάρρος και αισιοδοξία, υπηρετώντας αρχές και ιδέες, με πίστη στους νέους ανθρώπους και στο καινούργιο που έρχεται. Θα καταθέσουμε χρόνο, γνώση, εμπειρία και ικανότητα για να μη χαθεί καμία ευκαιρία για το Δήμο μας.
Η μεγάλη εμπιστοσύνη του κόσμου και η ξεκάθαρη εντολή που μας έδωσε μεγαλώνουν την ευθύνη μας και το χρέος μας για να προσφέρουμε για το καλό του τόπου μας.
Αγωνιστήκαμε με διαφάνεια, εντιμότητα, αξιοπρέπεια και σεβασμό προς το εκλογικό σώμα και την εκλογική διαδικασία, αξίες που θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας.
Συνδημότισσες και Συνδημότες
Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής ήταν νίκη των δημοτών, η δική σας νίκη!
Σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, στείλατε ένα δυνατό μήνυμα αξιοπρέπειας και ελπίδας. Σηκώσατε μεγάλο βάρος και αντέξατε, δεν γονατίσατε αλλά μείνατε όρθιοι!
Δώσαμε και δώσατε τη μάχη με αποφασιστικότητα, στηρίζοντας ξεκάθαρες θέσεις για την αυτοδιοίκηση που οραματιζόμαστε, για το Δήμο Σοφάδων που θέλουμε.
Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε την διοίκηση του Δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Αναλαμβάνουμε την 1η Σεπτεμβρίου έχοντας συναίσθηση της ευθύνης και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα δώσουμε μάχη για να ανταποκριθούμε στις μεγάλες προσδοκίες σας.
Γι’ αυτό σας καλούμε, να πορευτούμε μαζί διεκδικώντας τα δικαιώματά μας, στα πλαίσια ενός Δήμου που θα τον χαρακτηρίζει αίσθημα ευθύνης για τους δημότες του. Να μας στηρίζετε και να μας ελέγχετε καθημερινά.
Καλούμε επίσης όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου σε μια κοινή πορεία συνεργασίας , προκειμένου να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν και να πετύχουμε αυτά που μας αξίζουν.
Με τιμή

Θάνος Σκάρλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.