Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ο ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Ο ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ
«Η ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ»
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ
***
            Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ οργανώνει το ΣΑΒΒΑΤΟ, 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00’ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ) μεγάλη ενημερωτική-επιστημονική εκδήλωση για όλους τους Καρδιτσιώτες, με θέμα τη σεισμική δραστηριότητα και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας (πρώην Νομού) Καρδίτσας αλλά και
ευρύτερα ολόκληρης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
            Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι δύο ειδικοί στο αντικείμενο αυτό και διακεκριμένοι στο Πανελλήνιο, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, Καρδιτσιώτες καθηγητές Πανεπιστημίων της χώρας, ο κ. Ευθύμης ΛΕΚΚΑΣ, καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Σμοκοβίτης κ. Κων/νος ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ, καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
            Ο καθηγητής κ. Παπαζάχος θα αναφερθεί στη σεισμικότητα και την ενεργό τεκτονική του Ελλαδικού χώρου και τη σημασία αυτών ειδικά για την περιοχή της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Ο καθηγητής κ. Λέκκας θα ενημερώσει τους ακροατές για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών που έχουν κάνει η θα κάνουν την εμφάνισή τους στο μέλλον, τόσο στον ορεινό όγκο (Αργιθέα-Άγραφα-φαινόμενα κατολισθήσεων) όσο και στα πεδινά τμήματα της Καρδίτσας (φαινόμενα πλημμυρών). Οι θεματικές ενότητες των ομιλητών αφορούν όλους τους Καρδιτσιώτες και θα συνοδεύονται από πλούσιο οπτικοφωτογραφικό υλικό για την καλύτερη ενημέρωση των ακροατών.
            Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, κ. Βασίλειος Τσιάκος και ο Δήμαρχος Καρδίτσας, κ. Κων/νος Παπαλός.
            Πρόκειται για μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, την οποία καλούνται να παρακολουθήσουν όλοι οι Καρδιτσιώτες από ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, αφού αφορά το παρόν και το μέλλον της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, την ασφάλεια των κτιρίων και όλων των Καρδιτσιωτών που κατοικούν μόνιμα ή ευκαιριακά σε ολόκληρο το Νομό. Σε όλους όσους παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα διανεμηθεί έντυπο υλικό που αφορά την προστασία των πολιτών σε περίπτωση σεισμού.
            Έχουν προσκληθεί να παραστούν η πολιτική ηγεσία και όλοι οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και ολόκληρης της Θεσσαλίας, όλοι οι συναρμόδιοι φορείς που σχετίζονται με τα θέματα της αντισεισμικής πολιτικής και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών καθώς και διακεκριμένοι επιστήμονες.
            Σημειώνεται ότι η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα από το Σύλλογο των απανταχού Καρδιτσιωτών τον Οκτώβριο του 2012.
            Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας και είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες της Καρδίτσας.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ
Γραφεία: οδός Κάνιγγος 9, ΑΘΗΝΑ (2ος όροφος)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210/8254304 * 6976/704654 * 210/3301370 * 210/8254305 (φαξ)
Site: www.karditsiwtes.gr
E-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.com
Facebook: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.