Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ
                  ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ
               ΕΔΡΑ: Οδός Κάνιγγος 9 (2ος όροφος) * 106 77 Αθήνα * Τηλ. (+φαξ) 210/3301370
                                                 E-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.com
        Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΣΤΟ Α’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

            Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών οργανώνει με επισημότητα την καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στους τάφους του Πρωθυπουργού και Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα και του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Σεραφείμ, επιφανών ανδρών καταγομένων από
την Καρδίτσα.
            Οι δεήσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11.00’ π.μ στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
            Θα χοροστατήσει και θα μιλήσει για τη ζωή και το έργο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Κύριλλος.
            Για τη ζωή και το έργο του Νικολάου Πλαστήρα θα μιλήσει ο Δήμαρχος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα Καρδίτσας, κ. Δημήτριος Τσιαντής.
            Έχουν κληθεί να παραστούν οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές του τόπου καθώς και όλα τα Καρδιτσιώτικα και Μικρασιατικά σωματεία της Αττικής.
            Οι διάφοροι φορείς και Σύλλογοι που επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνια κατά την τελετή, πρέπει να επικοινωνήσουν μέχρι την 07.12.2012 με το Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών (τηλ. 210/8254304 & 6976/704654) για να καθοριστεί η σειρά κατάθεσης των στεφανιών.
Καλούνται όλοι οι Καρδιτσιώτες της Αττικής να παρευρεθούν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.