Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΟΥΛΟΥΜΑ

Ένα τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις ζήσαμε όσοι είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο χωριό. Στην αίθουσα του παλιού σχολείου το Σάββατο το βραδύ οργανώθηκε πάρτι από την μαθητική κοινότητα όπου λάβανε μέρος όλα τα παιδιά του δημοτικού σχολείου καθώς και όσα παιδιά έχανε την ευκαιρία να βρίσκονται στο χωριό Το ραντεβού δόθηκε την επόμενη ημέρα Κυριακή των αποκριών στις τέσσερες το απόγευμα όλα τα παιδιά μεγάλα και μικρά φόρεσαν τις στολές και διασχίζοντας το χωριό αντάμωσαν στην πλατεία οπού χόρεψαν, έκαναν αστεία και μας δάσωνε μεγάλη χαρά και ένα πνεύμα αισιοδοξίας στις δύσκολες μέρες που περνάμε.
Την καθαρή Δευτέρα με την βοήθεια του δήμου Σοφάδων ο όποιος διάθεσε φαγώσιμα στήθηκε ένα πρόχειρο μαγειρείο και από νωρίς το πρωί άρχισε να βράζει η παραδοσιακή φασολάδα. Αρχιμάγειρας ο Σεραφείμ Σαλιάς( Φούλης) όλοι εμείς βοηθοί Καλή παρέα τσίπουρο και πάνω από όλα αρκετό χιόνι που έπεφτε ασταμάτητα Προς το μεσημέρι όλα ήταν έτοιμα η ζεστή φασολάδα ,ελιές, λαγάνα και χαλβάς Όλοι οι Σμοκοβίτες μαζί όσοι μπορέσαμε να βρεθούμε λόγο καιρού φάγαμε μαζί χορέψαμε και αλλάξαμε ευχές Καλή σαρακοστή συγχωριανοί από όλους τους Σμοκοβίτες σε όλους τους Σμοκοβίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.