Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ


Μέλη του χορευτικού ομίλου από νωρίς την Κυριακής πραγματοποίησαν καθαρισμό και συντήρηση στον χώρο παλιού σχολείου,  αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο  τους υπάρχοντες υπολογιστές και διαμορφώνοντας σε ένα άριστο συνεδριακό χώρο.
Ο χώρος για την θερινή περίοδο είναι έτοιμος να φιλοξενήσει εκδηλώσεις και ελεύθερη πρόσβαση στο ιντερνέτ σε όσους θα το  θελήσουν
Παράλληλα άρχισε η καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων του συλλόγου ( καρέκλες στολές κλπ) Υποχρέωση μας να δημοσιευτούν τα αποτελέσματα της απογραφής  για να γνωρίζουν οι συγχωριανοί μας τι έχει παραλάβει το νέο διοικητικό συμβούλιο
Συμμετείχαν στον καθαρισμό συντήρηση 
Παυλίνα Κωστή ,Ασημίνα Κομπογιάννη, Αλέξανδρος Κομπογιάννης , Ντουράκης Γεώργιος, Καρακατάς Βασίλειος Μαρκαντώνης Ηλίας, Μαρκαντώνης Βασίλειος Κατσίφας ΓιώργοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.