Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

CAFE RESTAURANT ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΑ

Θεόδωρος και Γιάννης Παπαγαλής Τηλέφωνα: 6982522593 Διεύθυνση: Παλαιοχώρι Λίμνης Σμοκόβου Περιοχή: Καρδίτσα Η Οικογένεια Παπαγαλή ίδρυσε στις 24 Δεκεμβριου 2007 το Restaurant Cafe Δροσοσταλιά. Η Δροσοσταλιά με θέα στην Λίμνη Σμοκόβου σε συνδυασμό με την καλαισθησία του περιβάλλοντος και του εσωτερικού χώρου του εστιατορίου καθώς και η ευγενική εξυπηρέτηση ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Η επιχείρηση δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των πρώτων υλών και στον τρόπο παρασκευής των φαγητών η οποία βασίζεται στην παραδοσιακή μαγειρική. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην γκάμα των εδεσμάτων και των τοπικών γεύσεων με το σερβίρισμα μαγειρεμένων φαγητών αλλά και φαγητών της ώρας, πίττες, γλυκά κλπ .Το εστιατόριο προσφέρεται και για καφέ αλλά και για διαφορές κοινωνικές εκδηλώσεις. Η «δροσοσταλιά» βρίσκεται στην περιοχή Παλαιοχώρι της Λίμνης Σμοκόβου του Δήμου Σοφάδων. Μπορείτε εύκολα να το βρείτε πηγαίνοντας από την Ανάβρα προς το φράγμα της Λίμνης Σμοκόβου. Είναι εγκατεστημένο σε ένα λόφο δίπλα στον δρόμο με θέα την λίμνη από την μία πλευρά και τον κάμπο από την άλλη. Διεύθυνση Λίμνη Σμοκόβου - 3ο χιλιόμετρο Ανάβρας Φράγματος

1 σχόλιο:

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.