Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

H «ύποπτη» σιωπή του κ. Παπαδόπουλου συνεχίζεται...

Οι καταγγελίες κατοίκων για θέματα καθημερινότητας συνεχίζονται αλλά η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος συνεχίζουν την προσφιλή τους τακτική: Σιωπή.

Άλλωστε δεν έχουν και πολλά να πουν. Τελευταίο παράδειγμα το...βαθύ κλάδεμα του πλατάνου στο πάρκο Αγίου Γεωργίου που ο κ. Παπαδόπουλος έγραψε στα παλιά του παπούτσια τα δημόσια ερωτήματα των κατοίκων. Η δημοτική αρχή και ο απερχόμενος δήμαρχος προφανώς έτσι εννοούν την πολιτική εντιμότητα. Να αποφασίζουν για τους πολίτες, χωρίς τους πολίτες.

Και όσο πλησιάζουν οι εκλογές πληθαίνουν οι καταγγελίες για τις οποίες ο Δήμαρχος οφείλει να δώσει απαντήσεις.

1)Δεήσατε επιτέλους να καθαρίσετε τον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου. Και
λέμε δεήσατε γιατί ούτε καν θυμόμαστε πότε ήταν η τελευταία φορά. Ίσως να πέρασαν και 3,5 χρόνια για να καθαριστεί. Ο κόσμος ρωτάει ευλόγως: Έπρεπε να ανοίξετε το προεκλογικό σας κέντρο εκεί για να καθαριστεί ο πεζόδρομος; 2) Αληθεύει κ. Δήμαρχε ότι με εντολή σας, υπάλληλοι του Δήμου καθάρισαν αποθήκη συγγενικού σας προσώπου; Θέλουμε να πιστεύουμε πως όχι, αν και η γενικότερη «πολιτική των ημετέρων» που ακολουθείτε σε όλη τη θητεία σας, δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια. Και αν υποθέσουμε πως ότι έγινε ήταν νόμιμο, μπορείτε να μας πείτε αν ήταν και ηθικό;
Θα περιμένουμε τις απαντήσεις κ. Παπαδόπουλε, όπως και ο κόσμος των Σοφάδων.

Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού
«Πανδημοτική Πρωτοβουλία»

με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Θάνο Σκάρλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.