Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Πετυχημένη εκδήλωση του ΚΑΠΗ Σμοκόβου

Διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία το προηγούμενο Σάββατο στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ Σμοκόβου, του διευρυμένου Δ. Σοφάδων, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με παραδοσιακά τραγούδια από τις κυρίες της Γ΄ ηλικίας και με την καθοδήγηση του Γιάννη Κατσή. Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας από τους αιδεσιμότατους π. Πέτρο Παππά και π. Μάριο Χανόπουλο και ακολούθησε φαγητό και γλέντι μέχρι αργά, με την ορχήστρα του Γιάννη Κατσή και με πρωταγωνιστές της εκδήλωσης τους
ανθρώπους της Γ’ ηλικίας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός από τους προαναφερόμενους ιερείς, ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος, ο Δ.Σ. Δημήτρης Καρπούζας, ο Πρόεδρος της ΤΚ Λουτροπηγής Βασίλης Μαρκαντώνης, ο Σμοκοβίτης και Ομότιμος Καθηγητής Σεισμολογίας Βασίλης Παπαζάχος, ο Αστυνομικής Διευθυντής ε.α. και Πρόεδρος του Συλλόγου Σμοκοβιτών Καρδίτσας Θωμάς Βαλομάνδρας, ο Πρόεδρος του Χορευτικού- Μορφωτικού Ομίλου Σμοκόβου Γιάννης Καραντάνας και ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Μενελαϊδας Γιώργος Κέντρος.
Η τυχερή της βραδιάς ήταν η Δήμητρα Κ.Κέντρου.

Το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Γ’ Ηλικίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.