Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Αυτός είναι ο δήμαρχος Babis Papadopoulos!!!!!


Ο αγώνας που ήτανε προγραμματισμένος όπως κάθε χρόνο να γίνει τον ΙΟΥΝΙΟ, δυστυχώς τελευταία στιγμή κάποιοι θεώρησαν σκόπιμο να μην ασχοληθούν και να σνομπάρουν τον αγώνα, φέρνοντας την οργάνωση προς τετελεσμένων γεγονότων και έτσι η Οργανωτική Επιτροπή οδηγήθηκε με γνώμονα την διάσωση του θεσμού στην οργάνωση του αγώνα στις 21 Σεπτεμβρίου.
Απόσπασμα από την ανακοίνωση με υπογραφή ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ



Babis Papadopoulos Κάποιοι σπουδαίοι τύποι ήθελαν πρόσκληση για να βοηθήσουν εθελοντικά στον αγώνα. Ακούστηκε δυστυχώς κι αυτή η πρωτάκουστη πρόταση και απαίτηση. Από πότε οι εθελοντές προσκαλούνται; Οι εθελοντές συμμετέχουν αυτοβούλως.... Κάποιοι όμως ψάχνονται να βρουν δικαιολογίες.... Δεν φτάνει που 1 μήνα πριν τον αγώνα εξαφανίςτηκαν ξετσίπωτα και χωρις καμία προειδοποίηση επιδιώκοντας προφανώς τη ματαίωση του αγώνα ερχονται τώρα, αφού δεν τους δώσαμε αυτή τη χαρά, να μας κάνουν μαθήματα συμπεριφοράς αλλά και να το παίξουν σπουδαίοι αναζητώντας "ωσανά".....
Κι άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν αυτοί οι "σπουδαίοι τύποι" προσπάθησαν να παίξουν περίεργα παιχνίδια σε βάρος του δήμου επιδιώκοντας προσωπικά οφέλη και κέρδη. Αυτούς τους αεριτζήδες, τους φαφλατάδες και τους δήθεν σπουδαίους τους αφήνουμε να βράζουν στη μιζέρια τους.......


Έτσι απαντάει ο δήμαρχος στην αντίδραση μου για δημοσιεύματα σχετικά με τον 8ο αγώνα δρόμου στον όποιο αφού δώσανε και τι δεν δώσανε φέτος για να έρθουν οι αθλητες θέλουν να φορτώσουν την αποτυχία τους (χωρίς να κατονομάζουν βέβαια) σε ανθρώπους που τα προηγούμενα χρόνια βοήθησαν ( ένας από αυτούς ήμουν και εγώ)
Ο δήμαρχος πάει μακριά το γράμμα αφού μιλά για οφέλη και κέρδη χωρίς και πάλι να κατονομάζει
Όταν θα βρει το κουράγιο να το κάνει θα πάρει την απάντηση του όπως την πήραν και άλλοι
ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

2 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΘΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ
    Τον Ιανουάριο ενημερώνω τον Ευθύμιο Ρετζιά υπεύθυνο στην περιφέρεια για θέματα αθλητισμού και μου υπόσχεται την ένταξη του Αγώνα Δολόπων στην χρηματοδότηση της περιφέρειας ενημερώνω τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Κέντρο όπως σύγχρονος για την αδυναμία μου να βοηθήσω σε οργανωτικό επίπεδο.
    Στις 29 Απρίλιου 2013 δυο μήνες πριν τον αγώνα ενημερώνω επίσης για το ίδιο θέμα όλους τους συγχωριανούς μου φίλους, εθελοντές την Ομοσπονδία μαζικού αθλητισμού καθώς και εσένα προσωπικά
    Ο πρόεδρος της Α.Ε Λουτροπηγής ΚΕΝΤΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ( είχε στο ταμείο του 406 ευρώ από το 2013 και μια χρηματοδότηση από την περιφέρεια) αρνείται να συνδιοργανωθεί ο αγώνας του Ιουνίου μαζί με τον σύλλογο δρομέων Καρδίτσας που έδειξε ενδιαφέρον (επικοινώνησε μαζί του ο Βησσαρίων Ζησσόπουλος και αν δεν κάνω λάθος και ο γραμματέας της ομοσπονδίας Γ. Διαμαντής) και από κει και πέρα ο αγώνας δεν γίνεται για λόγους που μόνο εκείνος ξέρει και αποφάσισε
    Αρα όλα αυτά που γράφεις εσυ και ο Καραντάνας πέφτουν πάνω στον Κέντρο που δεν ήθελε να γίνει ο αγώνας
    Και θα συμφωνήσω μαζί σου με τα όσα γραφείς μόνο που αυτή την φορά ο εχθρός ήταν μέσα από τα τοίχοι
    Σταμάτα να βλέπεις φαντάσματα παντού
    ΥΓ για τα οφέλη και τα συμφέροντα δεν τελειώσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόσφατες δημοσιεύσεις από άλλους

    Βασίλης Κατσίφας
    Αγαπητέ Δήμαρχε Σοφάδων

    Κύριε Μπάμπη Παπαδόπουλε

    Δεν σας τιμούν τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί προς το προσωπό μου απο ένα δημόσιο πρόσωπο όπως είστε εσείς Δήμαρχε Σοφάδων.
    Ποίος σας έδωσε το δικαίωμα να με χαρακτηρίζεται ως ξετσίπωτο,αεριτζή,φαφλατά,και δήθεν σπουδαίο και εξαφανισμένο και ότι σας κάναμε και μαθήματα καλής συμπεριφοράς παιζοντάς το σπουδαίος αναζητώντας "ωσανά".
    Και ότι στο πρόσφατο παρελθόν προσπαθήσαμε να παίξουμε περίεργα παιχνίδια σε βάρος του δήμου επιδιώκοντας προσωπικά οφέλη και κέρδη.
    ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
    Και δεν επιτρέπω σε κανένα να μου λέει ότι εξαφανίστηκα και ότι ήθελα πρόσκληση για να θοηθήσω και ότι παίζω περίεργα παιχνίδια σε βάρος του δήμου.Προσωπικός δεν ενδιαφέρομαι για τον δημαρχιακό θόκο,ούτε να ενταχτώ σε κάποιο συνδιασμό.
    Θα πρέπει να ξέρεις Αγαπητέ Δήμαρχε Σοφάδων Μπάμπη Παπαδόπουλε ότι είμαι ένας απο τους προτεργάτες και θεμέλιος λήθος για να υλοποιηθεί και να στηθεί ο Αγώνας Δρόμου εδώ και οκτώ χρόνια.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.
    Για να μπορείς εσύ να φωτογραφίζεσαι.
    Μπορείς να μας πείς που ήσουν εσύ τα προηγούμενα χρόνια ?
    Και αν πονάς περισσότερο τον τόπο των προγόνων μου απο μένα.
    Σε εγκαλώ στην τάξη... απαιτώ να άρεις τούς χαρακτηρισμούς προς το προσωπό μου
    Διότι διαφορετικά θα προβώ προς την δικαστική οδό.

    ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.