Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

Συνάντηση με τον Γ.Γ. Τουρισμού Αν. Λιάσκο για ζητήματα των Λουτρών Σμοκόβου

Το Γενικό γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιο Λιάσκο επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία του Δ. Σοφάδων προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν τα Λουτρά Σμοκόβου, μετά από ενέργειες του Βουλευτή Ν. Καρδίτσας Σπύρου Ταλιαδούρου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικών Υποδομών και Επενδύσεων Ιωάννης Πυργιώτης, ο Βουλευτής  Σπύρος Ταλιαδούρος ενώ από την πλευρά του Δ. Σοφάδων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ Βαγγέλης Κομπογιάννης, ο Πρόεδρος των Λουτρών Σμοκόβου Ιωάννης Κατσαρός, ο Δ/νων Σύμβουλος των Λουτρών Πέτρος Καρέλης και ο Πρόεδρος της ΤΚ
Λουτροπηγής Βασίλειος Μαρκαντώνης.

Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν αφορούσαν στην παραχώρηση της κυριότητας των Ιαματικών Πηγών στο Δ. Σοφάδων, την ένταξη μελέτης αναβάθμισης και ανακαίνισης στο ΕΣΠΑ καθώς και το θέμα της πιστοποίησης των ιαματικών πηγών.

Ο κ. Λιάσκος διαβεβαίωσε ότι για το θέμα της πιστοποίησης των ιαματικών πηγών έχουνε γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες ενώ το θέμα της ένταξης της μελέτης αναβάθμισης στο ΕΣΠΑ θα προχωρήσει κανονικά.

Ο κ. Κατσαρός από την πλευρά του Δ. Σοφάδων ευχαρίστησε αρχικά τον κ. Ταλιαδούρο για το αμέριστο ενδιαφέρον που δείχνει για τα θέματα των Λουτρών Σμοκόβου  καθώς και τον κ. Λιάσκο για τις ενέργειες που έκανε που έκανε προκειμένου να προωθήσει τα ζητήματα που απασχολούν τα Λουτρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.