Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΕΣ


ΕΝΑ  ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ   ΓΙΑ   ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ  ΣΜΟΚΟΒΙΤΕΣ ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΦΙΛΟΥΣ  ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ  κυκλοφόρησε  πριν  λίγες  μέρες 
Μέσα από ένα πολυτελές και καλαίσθητο  ΛΕΥΚΩΜΑ – ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ - ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ  ο Σύλλογος των Απανταχού Σμοκοβιτών H ΜΕΝΕΛΑΪΔΑ” προσπάθησε να προβάλλει και να αναδείξει τις ανεξερεύνητες ομορφιές του Χωριού μας, της Λίμνης, τις ευεργετικές ιδιότητες του κλίματος και των ιαματικών νερών της Λουτρόπολης, καθώς επίσης τις ποικίλες και πλούσιες δραστηριότητες - εκδηλώσεις των Συλλόγων μας.
Είναι ένα συλλεκτικό λεύκωμα που  δεν πρέπει να λείπει  από κανένα Σμοκοβίτη, είναι ένα έντυπο που θα μας βοηθήσει   να  προβάλουμε  καλύτερα τον τόπο μας που τόσο αγαπάμε.
Στηρίξτε  αυτή την ωραία αλλά και δύσκολη οικονομική προσπάθεια του Συλλόγου, με την αγορά και την προώθηση του φωτογραφικού λευκώματος  του τόπου μας σε γνωστούς και φίλους.
Για την προμήθειά του επικοινωνήστε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.