Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών


Η «ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ

            Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε τον περασμένο Μάρτιο στην Αθήνα η παράσταση που οργάνωσε ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών σε συνεργασία με το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας και το Δημήτρη Ρήτα («Του χωριού το Κοινοβούλιο»), νέα μεγάλη θεατρική παράσταση έρχεται στην Αθήνα από την Καρδίτσα, αυτή τη φορά από τη «Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας» του γνωστού Καρδιτσιώτη συγγραφέα Αντώνη Νικολάου.
            Ο πολύ πετυχημένος θίασος της «Θεατρικής Σκηνής Καρδίτσας», μετά από πρόσκληση του
Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών, θα δώσει μία και μοναδική θεατρική παράσταση για τους Καρδιτσιώτες της Αττικής και του Πειραιά, που τιτλοφορείται «Μπέμπα ετών 69 και κάτι…κιλά».
            Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική κωμωδία, στην οποία, όπως και στις αγαπημένες κωμωδίες, που συνηθίζαμε να τις χαρακτηρίζουμε «του παλιού καλού καιρού», έτσι και σ’ αυτήν, ο θεατής θα δει μια ιστορία ελληνική, με χαρακτήρες γνώριμους. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να περάσει όμορφες στιγμές γέλιου και διασκέδασης από ένα έργο που γνωρίζει εντυπωσιακή επιτυχία, όπου κι αν παρουσιάζεται. Τους ρόλους της παράστασης ερμηνεύουν με γνήσιο τρόπο ερασιτέχνες ταλαντούχοι Καρδιτσιώτες ηθοποιοί.
            Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 και ΩΡΑ 11.00’ π.μ. στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ «ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΤΑ» (οδός Τιμοκρέοντος 6Α, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ-όπισθεν εκκλησίας Αγίου Σώστη στη Λεωφόρο Συγγρού).
Συμβολική τιμή εισόδου: 8 ευρώ (Τα παιδιά έως 14 ετών θα εισέρχονται δωρεάν)

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
    

       ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ
Γραφεία: οδός Κάνιγγος 9, ΑΘΗΝΑ (2ος όροφος)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210/8254304 * 6976/704654 * 210/3301370 * 210/8254305 (φαξ)
E-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.com
Facebook: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΜΕΤΡΟ: Πλησιέστερες στάσεις «ΣΥΓΓΡΟΥ-ΦΙΞ» (Κόκκινη γραμμή) και «ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» (Κόκκινη γραμμή). Κατόπιν μετεπιβίβαση σε οποιαδήποτε λεωφορειακή γραμμή διασχίζει τη Λεωφόρο Συγγρού (Στάση λεωφορείων: «ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ»)
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ (αριθμοί λεωφ. γραμμών): Α2, Β2, 550, 040, 106, 126, 136 & 137 (Στάση «ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ»)
ΤΡΟΛΕΫ (αριθμός γραμμής): 10 (Στάση «ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ»)
ΤΡΑΜ: Πλησιέστερη στάση «ΜΠΑΚΝΑΝΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.