Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ

Ο ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ
«Η ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ»

            Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ οργανώνει μεγάλη ενημερωτική-επιστημονική εκδήλωση για όλους τους Καρδιτσιώτες της Αττικής και του Πειραιά, με θέμα τη σεισμική δραστηριότητα και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας (πρώην Νομού) Καρδίτσας αλλά και ευρύτερα ολόκληρης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
            Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι δύο ειδικοί στο αντικείμενο αυτό και διακεκριμένοι στο Πανελλήνιο, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, Καρδιτσιώτες καθηγητές Πανεπιστημίων της χώρας, ο κ. Ευθύμης ΛΕΚΚΑΣ, καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Κων/νος ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ, καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
            Ο καθηγητής κ. Παπαζάχος θα αναφερθεί στη σεισμικότητα και την ενεργό τεκτονική του Ελλαδικού χώρου και τη σημασία αυτών ειδικά για την περιοχή της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Ο καθηγητής κ. Λέκκας
θα ενημερώσει τους ακροατές για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών που έχουν κάνει η θα κάνουν την εμφάνισή τους στο μέλλον, τόσο στον ορεινό όγκο (Αργιθέα-Άγραφα) όσο και στα πεδινά τμήματα της Καρδίτσας. Οι θεματικές ενότητες των ομιλητών αφορούν όλους τους Καρδιτσιώτες και θα συνοδεύονται από πλούσιο οπτικοφωτογραφικό υλικό για την καλύτερη ενημέρωση των ακροατών.
            Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, κ. Βασίλειος Τσιάκος.
            Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 και ΩΡΑ 7.00’ μ.μ. στο Αμφιθέατρο «AUDITORIUM» που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (οδός Σίνα 2-4 – δίπλα στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών - ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ»).
            Πρόκειται για μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, την οποία καλούνται να παρακολουθήσουν όλοι οι Καρδιτσιώτες της Αττικής και του Πειραιά, αφού αφορά το παρόν και το μέλλον της ιδιαίτερης πατρίδας μας και την ασφάλεια των κτιρίων και των συγγενών μας που κατοικούν μόνιμα ή ευκαιριακά σε ολόκληρο το Νομό Καρδίτσας.
            Έχουν προσκληθεί να παραστούν η πολιτική ηγεσία και όλοι οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, όλοι οι συναρμόδιοι φορείς που σχετίζονται με τα θέματα της αντισεισμικής πολιτικής και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών καθώς και διακεκριμένοι επιστήμονες.
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ
Γραφεία: οδός Κάνιγγος 9, ΑΘΗΝΑ (2ος όροφος)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210/8254304 * 6976/704654 * 210/3301370 * 210/8254305 (φαξ)
E-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.com
Facebook: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΣΗ «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» (κόκκινη γραμμή).
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ (λεωφορειακές γραμμές): 227, 856 (στάση «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ») – 022, 025, 026, 027, 054, 060, 203, 204, 220, 221, 224, 225, 230, 608, 622, 732, 815, Α2, Α3, Α4, Α5, Β2, Β3 & Ε 22 (στάση «ΑΚΑΔΗΜΙΑ»)
ΤΡΟΛΕΫ (γραμμές): 1, 12, 21 (στάση «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ») – 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 13 & 15 (στάση «ΑΚΑΔΗΜΙΑ)
Ο χώρος της εκδήλωσης απέχει μόλις 50 μέτρα από κάθε παραπάνω στάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.