Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ένοπλη ληστεία στην Αγροτική τράπεζα στο Λεοντάρι



Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αγροτική Τράπεζα στο Λεοντάρι Καρδίτσας με τους δράστες να φεύγουν με ένα σεβαστό ποσό και την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για να τους συλλάβει.
 Όλα ξεκίνησαν στις 14:20 όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο δράστες εισήλθαν στο χώρο της τράπεζας και με προτεταμένα τα καλάζνικοφ ζήτησαν τα χρήματα από τα ταμεία της τράπεζας. Οι υπάλληλοι υπάκουσαν στις εντολές των δραστών και παρέδωσαν τα χρήματα που υπήρχαν εκείνη την ώρα στα ταμεία χωρίς να προκύψει κάποιο επεισόδιο.
 Οι δύο δράστες μαζί με άλλους δύο σύμφωνα με τις πληροφορίες που περίμεναν έξω από την τράπεζα και σε ένα εκ των δύο αυτοκινήτων, αναχώρησαν γρήγορα προς άγνωστη κατεύθυνση με τις έρευνες να εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στο γειτονικό νομό Φθιώτιδας. Η αστυνομία στο χώρο της κεντρικής Ελλάδας βρίσκεται σε εγρήγορση από την ώρα της ληστείας και έπειτα για τον εντοπισμό των δραστών, και σε κομβικά σημεία γίνονται έλεγχοι για τον εντοπισμό τους.
 Τώρα σε ότι αφορά το χρηματικό και χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την καταμέτρηση, υπολογίζεται ότι το ποσό που έχει αφαιρεθεί είναι κοντά στις 20.000 ευρώ ή λίγο παραπάνω.
 www.karditsalive.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.