Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

Για τους υπαλλήλους του Δήμου που κάνουν ...σκασιαρχείο.


Τις πειθαρχικές ποινές άρχισε ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος για τους υπαλλήλους του Δήμου που κάνουν ...σκασιαρχείο.
Τέσσερις αποφάσεις του Δημάρχου Σοφάδων που ελήφθησαν την Δευτέρα 27 Ιουνίου αφορούν ισάριθμους υπαλλήλους του Δήμου που στα τέλη Μαΐου απουσίαζαν από την εργασία τους αδικαιολόγητα.
Οι ποινές που επιβάλλονται για την ώρα είναι από έγγραφη επίπληξη (στην καλύτερη) έως και απώλεια του ημερομισθίου στη χειρότερη των περιπτώσεων. Κάποιοι μάλιστα εκ των κοπανατζήδων, δεν δέχθηκαν καν να απολογηθούν για την πράξη τους !
Την άλλη φορά Δήμαρχε, με τον κηδεμόνα τους !!!
Δήμαρχε αυτό μας άρεσε για δες τι γίνεται με το διοικητικό συμβούλιο των Λουτρών όπου έχουμε συνεχόμενα ΚΟΠΑΝΕΣ απο τα μελή  του ΔΣ 
ΚΩΝ/ΝΟ ΚΟΥΤΣΙΟΜΑΝΗ
ΠΑΥΛΟ ΡΑΓΙΑ
 ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΟΥΤΡΑ
Όχι τίποτα άλλο αλλά να μην πιάνουν τις θέσεις!! εκτός και αν η υπόθεση των Λουτρών πέρασε σε δεύτερη μοίρα
Αλήθεια πρόεδρε γιατί δεν τους αντικαταστείς τι λέει ο κανονισμός;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.