Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Καζάζης: "Τα λουτρά Σμοκόβου είναι ιδανικός τόπος για την προετοιμασία αθλητικών Σωματείων"

Θετικός είναι ο απόηχος για το Δ. Σοφάδων και τις υποδομές του μετά τη διοργάνωση των διεθνών φιλικών παιχνιδιών ανάμεσα στις Εθνικές ομάδες βόλεϊ παίδων της Ελλάδας και της Βραζιλίας.
Τα στελέχη των ομάδων δεν χάρηκαν μόνο το αθλητικό κομμάτι της διοργάνωσης. Ενθουσιάστηκαν και λάτρεψαν ολόκληρο το πακέτο της πενθήμερης φιλοξενίας τους στις εγκαταστάσεις των λουτρών Σμοκόβου.
Δεν παρέλειψε μάλιστα ο γνωστός σε όλους μας προπονητής κ. Καζάζης Στέλιος να χαρακτηρίσει τις εγκαταστάσεις και τον τόπο «ιδανικό για την προετοιμασία ομάδων». Αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των ομάδων εκθείασαν με έμφαση τις εγκαταστάσεις και τη φιλοξενία: το ξενοδοχείο, τις αίθουσες μασάζ, τη σάουνα, το χαμάμ, το γυμναστήριο, το καταπράσινο περιβάλλον, το προσωπικό. Το φαγητό αποτέλεσε αντικείμενο ιδιαίτερης αναφοράς απ’ όλους καθώς εντυπωσιάστηκαν από τις γεύσεις των διατροφικών προϊόντων της περιοχής.
Τα στελέχη των δύο Εθνικών ομάδων δήλωσαν:
Στέλιος Καζάζης (προπονητής Εθνικής Ελλάδος): «Κατ’ αρχάς ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Σοφάδων και στον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού για την πολύ καλή φιλοξενία. Πρέπει αυτό να το τονίσουμε ιδιαίτερα διότι εδώ φιλοξενούνται ανήλικα παιδιά, τα οποία έχουν την τιμή να αποτελούν την Εθνική ομάδα παίδων της Ελλάδας και είναι γι’ αυτά μια πολύ μεγάλη εμπειρία και ένα πολύ σοβαρό κίνητρο για το μέλλον και σίγουρα αυτή η διοργάνωση θα τους βοηθήσει πάρα πολύ.
Τώρα όσον αφορά το σημείο όπου βρισκόμαστε είναι ένα μέρος πάρα πολύ καλό, ιδανικό θα έλεγα, για να έρθουν ομάδες για προετοιμασία διότι πέρα από την φυσική ομορφιά την οποία έχουν τα Λουτρά Σμοκόβου, βρίσκονται μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και είναι απομονωμένα από τον πολύ θόρυβο.
Παράλληλα στις εγκαταστάσεις των Λουτρών με την πισίνα, την σάουνα, το χαμάμ, τις αίθουσες μασάζ και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο μπορεί μια ομάδα πέρα από την δουλειά που κάνει στο γήπεδο να έχει και ένα συμπλήρωμα που είναι απαραίτητο για όσα προσπαθεί και κάνει στην προπόνηση».
Πέρσι Όντσεν (προπονητής Εθνικής Βραζιλίας): «Ήταν όλα πολύ καλά. Φεύγουμε από την Ελλάδα με τις καλύτερες αναμνήσεις από τα λουτρά Σμοκόβου. Ένα μέρος πανέμορφο και με ωραίους ανθρώπους. Αλλά και με νόστιμα φαγητά που θα μείνουν σε όλους μας αξέχαστα».
Γιώργος Τζιουβάρας (αρχηγός Εθνικής ομάδας): «Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Σοφάδων και τα Λουτρά Σμοκόβου για την φιλοξενία τους η οποία είναι άψογη, οι εγκαταστάσεις είναι υπέροχες για να δουλέψουμε και ελπίζουμε και στο μέλλον να έχουμε ανάλογες ευκαιρίες να βρεθούμε σε μέρη με πισίνες, σάουνες, γυμναστήρια, όπου μας παρέχουν τα πάντα και ότι χρειάζεται μια υγιής ομάδα.
Η διαμονή μας στο ξενοδοχείο είναι υπέροχη, το προσωπικό άψογο καθώς επίσης και το φαγητό στο εστιατόριο.
Ο κόσμος είναι υπέροχος έρχεται στο γήπεδο μας παρακολουθεί, μας γεμίζει θετική ενέργεια, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και ελπίζουμε να φέρουμε επιτυχίες στην χώρα μας και να τους κάνουμε όλους υπερήφανους».
Κωστόπουλος Βασίλης (καρδιτσιώτης, μέλος Εθνικής ομάδας): «Είναι τιμή για μένα που αγωνίζομαι εδώ γιατί είμαι από την Καρδίτσα. Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι θα γίνουν εδώ αυτά τα παιχνίδια επειδή νιώθω σαν στο σπίτι μου.
Η διοργάνωση αυτών των φιλικών παιχνιδιών είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για μας. Παίρνουμε εμπειρίες, αντιμετωπίζουμε την Εθνική Βραζιλίας μια παγκόσμια δύναμη στο Βόλεϊ, που λίγες ομάδες στο παρελθόν είχαν την ευκαιρία να κάνουν τέτοια προετοιμασία.
Οι εγκαταστάσεις εδώ στο Σμόκοβο αλλά και στο γήπεδο είναι πολύ καλές, η διαμονή μας ευχάριστη και στο ξενοδοχείο και στο SPA και τα γεύματα μας πλούσια και νόστιμα».
Αξίζει να τονισθεί ότι τα κρέατα που προσφέρθηκαν στα γεύματα των αθλητών ήταν χορηγίες τοπικών επιχειρήσεων: τα κρεοπωλεία της πόλης των Σοφάδων, Έξαρχος ΑΕ, Τσιανάβας, Τρέμμας Βασ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.