Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ -ΤΖΑΜΙ και ΖΟΠ ΖΟΠ


Φέτος το Πάσχα το χωριό θύμιζε κάτι από παλιά! Με πρωτοβουλία του χορευτικού ομίλου Σμοκόβου και του συλλόγου των απανταχού Σμοκοβιτών, τη Δευτέρα του Πάσχα 12:00 η ώρα αναβίωσαν στην πλατεία του χωριού δύο παιχνίδια τα οποία χρόνια είχαν να παιχτούν στον τόπο μας, το ΤΖΑΜΙ και το ΖΟΠ - ΖΟΠ.
Η συμμετοχή ήταν ανέλπιστα μεγάλη καθώς πάνω από πενήντα μικρά και ΜΕΓΑΛΑ παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους. Παράλληλα στους μικρούς δόθηκε η ευκαιρία να μάθουν τα δύο υπέροχα αυτά παιχνίδια ώστε να συνεχίσουν και αυτοί με τη σειρά τους την παραδοση.
Μέσα λοιπόν σ' ένα σκηνικό από φωνές, χαρά και γέλια, οι γονείς είχαν την ευκαιρία καμαρώνοντας τα βλασταράκια τους να ταξιδέψουν παράλληλα και οι ίδιοι στις αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων.
Φεύγοντας δώσανε όλοι ραντεβού για του χρόνου το Πάσχα στο χωριό με την ευχή η συμμετοχή να είναι ακόμη μεγαλύτερη!!!
ΑΛΕΞΑΝΡΑ ΚΑΡΑΚΑΤA


                                                                 ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΖΑΜΙ

-ΖΟΠΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΟΠ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.